Het is belangrijk om uw boodschap op een visuele manier effectief te communiceren naar uw klanten.
Daarom vinden wij het belangrijk om uw visie of gevoel bij uw klantvraag te bespreken zodat dit omgezet kan worden naar een ontwerp wat spreekt.
Kortom: Communication is key!

Indien gewenst kunnen wij het process van A tot Z voor u regelen, denk hierbij naast het ontwerpen van uw website ook aan de hosting en het onderhoud van uw website of webshop zodat u een centraal aanspreekpunt heeft.

Wij bouwen website’s en webshop’s via de populaire website software WordPress.
Hiervoor gebruiken we geen kant en klare thema’s maar ontwerpen deze zelf zodat u een website hebt die bij u past en niet één van de honderden anderen is.

ONE PAGE WEBSITE
Een one page website is een website die uit slechts een enkele pagina bestaat.
Alle informatie voor uw klanten staat beknopt op deze ene pagina gepresenteerd.
Denk hier aan wat uw bedrijf doet, wie uw bedrijf is en hoe zij in contact kunnen komen met uw bedrijf.
Vanaf €200,-

MULTI PAGE WEBSITE
Een multi page website is een website die uit meerdere pagina’s bestaat.
Wij adviseren minimaal 3 pagina’s:
* Homepagina
* Informatiepagina, bijvoorbeeld diensten en/of prijzen.
* Contactpagina
Voor klanten die onze social media dienst afnemen raden wij ook een blog/nieuws pagina aan.
Vanaf €300,-

WEBSHOP
Een webshop is een website waar u ook producten op kunt verkopen.
Naast de hierboven voor een multi page website geadviseerde minimale 3 pagina’s adviseren wij ook om de volgende pagina’s te vormgeven:
* Winkeloverzicht
* Categorieënpagina
* Productpagina
* Winkelwagen
* Afrekenpagina
* Accountpagina
Vanaf €600,-

KOSTEN
De kosten voor een website of webshop zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het ontwerp, de functionaliteit en de complexiteit. Hier zijn enkele overwegingen:

  1. Ontwerp en maatwerk: De prijs hangt af van hoe uniek en op maat gemaakt je de website wilt hebben. Een eenvoudig ontwerp zal minder kosten dan een zeer gedetailleerd en aangepast ontwerp.
  2. Functionaliteit: Wat wil je dat je multi-page website doet? Wil je een contactformulier, integratie met sociale media of andere interactieve elementen? Extra functionaliteit kan de kosten verhogen.
  3. Content: Als je al teksten, afbeeldingen en andere inhoud hebt, kan dit de kosten verlagen. Als je echter professionele hulp nodig hebt bij het maken van inhoud, moet je dit ook in overweging nemen.
  4. Onderhoud en updates: Houd rekening met de kosten voor toekomstig onderhoud, updates en eventuele wijzigingen die je wilt aanbrengen.
  5. Maatwerk en functionaliteit: Wil je een eenvoudige webshop of een op maat gemaakte met geavanceerde functies? De prijs hangt af van het ontwerp, de functionaliteit en de complexiteit.

Neem contact met ons op voor meer informatie.
Alle prijzen zijn exclusief BTW en materiaalkosten.