MSP Portal is een verzameling van WebApps ontwikkeld door MiRu ICT begonnen om Managed Service Providers (MSP) sneller en kosten efficiƫnter te helpen werken.

Na vragen vanuit andere branches bieden wij nu ook WebApps aan voor onder andere de retail en horeca branches.

MSP Portal is a collection of WebApps developed by MiRu ICT to which started out to help small and mid-sized Managed Service Providers (MSP) to work faster and cost-efficient.

Due to requests from other branches we now also offer WebApps for example retails and horeca branches.

Point of Sale (POS)

Onze Point of Sale (POS) WebApp hebben wij ontwikkeld om makkelijk en snel klanten, orders, facturen, offertes, producten en meer te beheren.

Andere WebApps zoals bijvoorbeeld onze Helpdesk WebApp leest vanuit de POS klantgegevens uit en kan vanuit de urenregistratie met een druk op de knop orders aanmaken om deze aan klanten te factureren.

Ook hebben we bijvoorbeeld een WordPress (Woocommerce) koppeling waardoor producten automatisch aangemaakt en bijgewerkt worden.
Andere koppelingen zoals Bol.com, Facebook, Amazon en meer zijn momenteel in ontwikkeling.

Helpdesk

Met onze Helpdesk WebApp zijn tickets aan te maken (ook automatisch vanuit email), urenregistratie bij te houden, een CMDB bij te houden en meer.

Momenteel zijn we een Remote Monitoring and Management (RMM) applicatie aan het ontwikkelen voor Windows en Linux waarmee desktops, servers en laptops automatisch tickets aanmaken wanneer bijvoorbeeld de hardde schijf onder een bepaalde vrije ruimte komen.

Restaurant Management System (RMS)

Momenteel zijn we een WebApp aan het ontwikkelen waardoor restaurants vanuit een centrale plek orders kunnen registreren, verwerken en uitleveren.

Vanuit WordPress (Woocommerce) komen bestellingen die bezorgd moeten worden overzichtelijk en structureel zichtbaar.

Terminal

Via onze terminal WebApp zijn handelingen in onze andere WebApps makkelijk uit te voeren via commando’s in plaats van veel te hoeven klikken.

Meer informatie of vragen

Neem contact met ons op (contact us):