Het is belangrijk om uw boodschap op een visuele manier effectief te communiceren naar uw klanten.
Daarom vinden wij het belangrijk om uw visie of gevoel bij uw klantvraag te bespreken zodat dit omgezet kan worden naar een ontwerp wat spreekt.
Kortom: Communication is key!

Indien gewenst kunnen wij het process van A tot Z voor u regelen, denk hierbij naast het ontwerpen ook aan het drukken van uw producten.
Ook kunnen wij de hosting en het onderhoud van uw website of webshop overnemen zodat u een centraal aanspreekpunt heeft.

LOGO DESIGN
Een logo is een visualisatie van alles waar u voor staat als bedrijf of organisatie. Doormiddel van goede communicatie en professionele visualisatie kunnen wij het perfecte logo voor u maken.
Met een goed ontworpen logo zorgt u ervoor dat mensen uw bedrijf onthouden.
Vanaf €400,-

VISITEKAARTJES
Naast het logo is uw visitekaartje dé blikvanger van uw bedrijf, wij maken graag een visitekaartje voor u die na ontvangst niet snel worden vergeten.
Een visitekaartje is een praktische en directe manier om uw contactgegevens achter te laten bij uw klanten en leveranciers.
Vanaf €100,-

FLYERS
Door flyers te verspreiden, bijvoorbeeld aan huis of op drukke locaties, kunt u een groot aantal mensen bereiken en informeren over uw producten of diensten.
Hierdoor zijn flyers een krachtig middel om uw boodschap effectief over te brengen bij uw doelgroep.
Vanaf €150,-

BROCHURES
Een brochure is een praktische en direct manier om meer informatie over uw producten en diensten achter te laten bij uw klant.
Ook kunt u brochures neerleggen in bijvoorbeeld wachtkamers zodat klanten dit kunnen inzien of mee naar huis kunnen nemen.
Vanaf €250,-

WEBDESIGN
Het bouwen van uw website of webshop van a tot z, hier kunnen wij ook webhosting en/of onderhoud bij bieden.
>> Meer informatie over webdesign <<
>> Meer informatie over webhosting <<

BRAND IDENTITY
De huisstijl voor uw bedrijf of organisatie is een zorgvuldig uitgedachte wijze van presentatie naar buiten toe.
Een sterke brand identity zorgt ervoor dat mensen, doormiddel van bijvoorbeeld kleur, vorm, en font het merk van uw bedrijf of organisatie direct herkennen.
Uw brand identity is de eerste indruk, en wanneer deze goed samengesteld is zullen potentiële klanten in een oogopslag kunnen zien waar uw bedrijf of organisatie voor staat.
Het is een volwaardige kennismaking.
Vanaf €1000,-

Neem contact met ons op voor meer informatie.
Alle prijzen zijn exclusief BTW en materiaalkosten.