BIJ GEERTSE DESIGN WORDT UW VISIE REALITEIT!

Uw visie voor uw bedrijf en/of product is bepalend.
Daarom vindt Geertse Design het belangrijk om uw visie of gevoel bij uw klantvraag te bespreken zodat dit omgezet kan worden naar een ontwerp wat spreekt.
Kortom: Communication is key!

DAT IS ECHTER NIET HET ENIGE WAT WE DOEN

Indien gewenst kan het process van A tot Z voor u regelen, denk hierbij naast het ontwerpen ook aan het drukken en leveren van uw producten.
Ook bieden wij extra service voor uw website.
Zo kunnen wij de hosting en het onderhoud van uw website overnemen, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft en u deze tijd bespaard.

ONZE DIENSTEN

VISITEKAARTJES

Naast het logo is uw visitekaartje dé blikvanger van uw bedrijf, wij maken graag een visitekaartje voor u die na ontvangst niet snel worden vergeten.

Vanaf €90,-

LOGO DESIGN

Een logo is een visualisatie van alles waar u voor staat als bedrijf of organisatie. Doormiddel van goede communicatie en professionele visualisatie kunnen wij het perfecte logo voor u maken.

Vanaf €200,-

WEBDESIGN

Het bouwen van uw website of webshop van a tot z, hier kunnen wij ook webhosting en/of onderhoud bij bieden.
>> Meer informatie over webdesign <<
>> Meer informatie over webhosting <<
Vanaf €375,-

BEDRUKTE KLEDING

Voor jong tot oud, door de eigen gemaakte ontwerpen zijn er eindeloze opties en kunt u altijd een uniek ontwerp verwachten. Leuk als geschenk voor bijvoorbeeld kerstpakketten of gewoon lekker voor u zelf!
Prijs op aanvraag

HUISSTIJL

Wanneer de kleuren en typografie voor uw bedrijf gekozen zijn is het van belang om een huisstijl handboek te hebben, zo weten uw werknemers altijd hoe zij in deze stijl kunnen werken. Wij helpen u graag met het maken van deze huisstijl.

Vanaf €1000,-

BROCHURES & FLYERS

Reclame is altijd belangrijk, en zo ook de vormgeving van uw reclame. Wij helpen u graag met het maken van een unieke uitstraling die de interesse van uw publiek opwekt.

Vanaf €100,-

POSTERS

Posters op maat gemaakt voor ieder evenement.

Op aanvraag

VOOR MEER INFORMATIE OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE KUNT U ALTIJD CONTACT MET ONS OPNEMEN VIA:
0223 441 000 OF INFO@GEERTSEDESIGN.NL

Alle prijzen zijn exclusief BTW en materiaalkosten.