Admin By Request apparaat verwijderen

Er zijn drie manieren om een licentie te herstellen voor inactieve computers:

1. Automatisch herstel na twee maanden inactiviteit: Als een computer gedurende twee maanden niet actief is geweest, wordt de licentie automatisch hersteld.
  2. Direct herstel bij verwijdering van Admin By Request eindpuntsoftware: Als je de Admin By Request eindpuntsoftware verwijdert, wordt de licentie onmiddellijk hersteld.
  3. Handmatig verwijderen van inactieve computers: Je kunt handmatig een inactieve computer verwijderen in de inventarisgegevens.

Handmatig verwijderen van (inactieve) computers

1. Log in op www.adminbyrequest.nl en ga naar “Inventory” .
  2. Zoek de computer welke u wilt verwijderen en klik op “Details” .
  3. Verander de URL van
    https://www.adminbyrequest.com/InventoryClientDetails?Page=Overview&ClientID=1234567
    naar
    https://www.adminbyrequest.com/InventoryClientDetails?ClientID=1234567
  4. Klik op “Delete” .
  5. Klik op “YES” .