Wat is de Bedrijfsportaal app?

Het Bedrijfsportaal is een app die door uw bedrijf wordt gebruikt om werknemers toegang te geven tot zakelijke bronnen. Met Bedrijfsportaal kunt u:

1. Bedrijfsapps beheren: U kunt bedrijfsapps downloaden en installeren op uw apparaten. Deze apps zijn specifiek voor uw werk en helpen u productiever te zijn.
  2. Apparaatbeheer: U kunt uw ingeschreven apparaten bekijken en beheren. Dit omvat het controleren van de status van apparaten, het wijzigen van apparaatnamen en het uitvoeren van andere beheertaken.
  3. Toegang tot bedrijfsgegevens: Via het Bedrijfsportaal kunt u toegang krijgen tot bedrijfsgegevens en documenten, zowel op kantoor als op afstand.
  4. Beveiliging en naleving: De app helpt bij het handhaven van beveiligingsprotocollen en nalevingsregels die relevant zijn voor uw organisatie.

Kortom, het Bedrijfsportaal is een essentiële tool voor werknemers om veilig en efficiënt toegang te krijgen tot bedrijfsbronnen.