Gebruikersverbeteringen VoIP in augustus 2024

Ons VoIP platform krijgt regelmatig zichtbare en onzichtbare updates op het gebied van beveiliging, stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Een greep uit de verbeteringen van de afgelopen maand:

• Vialer Klik-en-Bel extensie voor Firefox en Edge – De nieuwe klik-en-bel extensies voor Firefox en Edge zijn live!
  • Verbeterde gebruikerservaring browserextensie – Voor telefoonnummers zonder landcode wordt nu de landcode van de gebruiker gekozen wanneer deze het telefoonnummer aanklikt op de website. Ook wordt het hoorntje nu na 1 seconde getoond, om de browser wat ruimte te geven om de website te laden.
  • Wachtrijstatistieken beschikbaar via URL – Klanten die hun wachtrijstatistieken tonen op een scherm, moesten inloggen in de portal om het scherm te kunnen delen. Dit inloggen hoeft nu niet meer: de statistieken kunt u direct delen via een URL. Handig!
  • Vialer App en Webphone in Portugees en Spaans – De app en webphone zijn nu ook beschikbaar in het Portugees en Spaans. In de webphone is de taal selecteerbaar, in de app wordt de systeemtaal gebruikt. Deze talen worden binnenkort ook aan de portal toegevoegd.

Goed om te weten: het is niet altijd in te schatten hoelang de ontwikkeling van een feature duurt en wanneer deze live gaat. Een enkele keer besluiten we een feature niet te releasen, bijvoorbeeld omdat andere productupdates meer prioriteit krijgen. De volgende updates zijn uitgesteld:

• Bulk import van contacten in Vialer App en Webphone – Een contactenlijst in bulk importeren in plaats van per contact in de app en webphone.
  • Gebruiker beschikbaar op meerdere apparaten tegelijk – Het instellen van de beschikbaarheid van de Gebruiker op meerdere devices tegelijk.