Wat is Microsoft 365 Business?

Microsoft 365 Business is een abonnementsservice waarmee u als organisatie in de cloud kunt werken. Het verbindt uw werknemers met de personen, informatie en inhoud die ze nodig hebben om hun beste werk te doen, vanaf elk apparaat. Laten we eens kijken naar de verschillende abonnementen en wat u ermee kunt:

Microsoft 365 Business Basic:

• Dit abonnement is ideaal voor kleine bedrijven.
  • U krijgt toegang tot productiviteits-apps zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, zowel op het web als op mobiele apparaten.
  • U kunt ook gebruikmaken van Microsoft Teams voor chat, bellen en videovergaderingen.
  • Daarnaast krijgt u 1 TB cloudopslag per werknemer in OneDrive en toegang tot extra apps zoals Microsoft Bookings en Planner.

Microsoft 365 Business Standard:

• Dit abonnement omvat alles in Business Basic, plus desktopversies van Word, Excel, PowerPoint en Outlook.
  • U kunt webinars organiseren, samenwerken met Microsoft Loop en videobewerkingstools gebruiken met Microsoft Clipchamp.

Microsoft 365 Business Premium:

• Dit abonnement biedt geavanceerde functies voor identiteits- en toegangsbeheer, verbeterde beveiliging tegen cyberbedreigingen en apparaatbeveiliging op ondernemingsniveau.
  • U kunt ook gevoelige informatie ontdekken, classificeren en beveiligen met Azure Information Protection.
  • Daarnaast zijn er desktop-, web- en mobiele apps beschikbaar voor Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneDrive, SharePoint en Exchange.

Kies het abonnement dat het beste bij uw bedrijf past en profiteer van de krachtige tools die Microsoft 365 te bieden heeft!

Deze tekst is gegenereerd met Microsoft Copilot om u te laten zien wat de mogelijkheden hiervan zijn!

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het bestellen en/of implementeren van Microsoft 365 Business binnen uw organisatie.