Windows 10 installeren vanaf media

Wanneer u een nieuwe computer of laptop zonder besturingssysteem heeft gekocht of uw interne opslag heeft vervangen dient u Windows te installeren via een media zoals DVD of USB stick.

1. Stop de DVD of USB stick met het Windows 10 installatie media in uw computer.
  2. Zet de computer aan of start deze opnieuw op als deze aan staat.
  3. Bij de volgende afbeelding druk op een toets, bijvoorbeeld enter.
  4. Kies als te installeren taal en indeling voor tijd en valuta voor Nederlands (Nederland)
    Kies als toetsenbord of invoermethode voor Verenigde Staten (internationaal).
  5. Klik op Nu installeren.
  6. Vul uw Windows 10 product code in en klik op Volgende of klik op Ik heb geen product code.
    Neem contact met ons op wanneer u wilt dat wij een Windows 10 product code leveren.
  7. Kies de versie die u wilt installeren en klik op Volgende.
    Bij twijfel kunt u contact met ons opnemen voor advies.
  8. Wanneer u akkoord gaat met de licentievoorwaarden van Microsoft en Windows 10 zet dan het vinkje Ik ga akkoord met de licentievoorwaarden aan en klik op Volgende.
  9. Klik op Aangepast.
  10. Selecteer de opslag waar u Windows 10 wilt installeren en klik op Volgende.
    Staan er partities in plaats van Niet-toegewezen ruimte verwijder deze partities dan allemaal (LET OP HIERMEE VERWIJDERD U DE DATA DUS ZORG VOOR EEN BACK-UP!).

Uw apparaat gaat zichzelf nu installeren, dit kan enige tijd duren en uw apparaat kan een aantal keer opnieuw opstarten.

Na het installeren van uw apparaat zal deze eerst ingesteld moeten worden voordat u deze kunt gebruiken.