Windows 10 instellen

Wanneer u een nieuwe computer of laptop koopt of uw apparaat opnieuw instelt dan zal deze eerst ingesteld moeten worden.

1. Kies uw regio en klik op Ja.
  2. Kies uw toetsenbordindeling en klik op Ja.
    In Nederland gebruiken wij standaard een Verenigde Staten (Internationaal) toetsenbordindeling.
  3. Klik op Overslaan .
  4. Kies Instellen voor persoonlijk gebruik wanneer uw persoonlijke Microsoft account het primaire account op het apparaat moet zijn (het apparaat is van uzelf).
    Kies Instellen voor een organisatie wanneer uw zakelijke Microsoft 365 account het primaire account op uw apparaat moet zijn (het apparaat is van uw bedrijf).
  5. Vul het email adres van uw Microsoft (365) account in en klik op Volgende.
  6. Vul het wachtwoord van uw Microsoft (365) account in en klik op Volgende.
  7. Pas de privacy-instellingen aan op basis van uw voorkeuren en klik op Volgende (meerdere malen).
  8. Hierna krijgt u mogelijk de vraag om uw identiteit te verifiëren met uw eerder ingestelde MFA methode.
    Als dit zo is, kies hierna een 6-cijferige pincode, deze gebruikt u later om aan te melden op uw apparaat i.p.v. uw wachtwoord.

Zodra u deze stappen heeft doorlopen zou u op het bureaublad terecht moeten komen.