Gebruikersverbeteringen VoIP in september 2024

Ons VoIP-platform krijgt regelmatig zichtbare en onzichtbare updates op het gebied van stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Dit zijn de belangrijkste updates in september:

• Verbeterde naamherkenning – Direct laten zien door wie u wordt gebeld, dat kon ons platform al jaren. Binnenkort wordt onze nummer-look-up, die ervoor zorgt dat u de juiste naam ziet op de webphone, app of vaste toestel, nog slimmer. Hierdoor ziet u vrijwel altijd welk bedrijf belt wanneer er door een zakelijk nummer wordt gebeld, zelfs al heeft u deze nummers niet opgeslagen in uw telefoonboek. Wel zo handig!

Portal in Portugees en Spaans – Nadat in augustus Portugees en Spaans werden toegevoegd aan de Vialer app en webphone, is ook de portal eind september beschikbaar in deze talen.