Wat is Microsoft Copilot?

Microsoft Copilot maakt gebruik van de kracht van AI om u als gebruiker te helpen bij het verhogen van de productiviteit, het ontgrendelen van creativiteit en het beter begrijpen van informatie met een eenvoudige chatervaring. Hier zijn enkele mogelijkheden van Microsoft Copilot:

  1. Zoeken en samenvatten: U kunt chatten met tekst-, spraak- en afbeeldingsmogelijkheden. Copilot kan documenten en webpagina’s samenvatten, zodat u snel relevante informatie kunt vinden.
  2. Afbeeldingen maken: Met de ingebouwde Designer (voorheen Bing Image Creator) kunt u afbeeldingen genereren op basis van beschrijvingen.
  3. Web-aarding: Copilot kan u helpen bij het vinden van relevante informatie op het web.
  4. Invoegtoepassingen en GPT’s: U kunt gebruikmaken van invoegtoepassingen en GPT’s (Generative Pre-trained Transformers) van Copilot om specifieke taken uit te voeren.

Voor bedrijven is er ook Copilot voor Microsoft 365, waarmee u de kracht van Copilot kunt benutten in apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Teams. Dit biedt gegevensbescherming op ondernemingsniveau, aanpassingsmogelijkheden en uitbreidbaarheid via Microsoft Copilot Studio. Ontdek overal de kracht van AI en krijg dingen sneller gedaan zoals u dat wilt!

Deze tekst is gegenereerd met Microsoft Copilot om u te laten zien wat de mogelijkheden hiervan zijn!

Neem contact met ons op voor meer informatie over Microsoft Copilot of het implementeren van Microsoft 365 Copilot (u heeft hiervoor Microsoft 365 Business nodig) binnen uw organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *