Wat is Microsoft 365 Personal?

Microsoft 365 Personal is een licentie voor u als individuele gebruiker.
Met dit abonnement kunt u gebruik maken van de nieuwste en altijd up-to-date versies van Office-software zoals: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access en Publisher installeren op al uw pc’s, Mac’s, Chromebooks, smartphones en tablets. Bovendien heeft u 1 TB aan cloudopslag in OneDrive tot uw beschikking.
Het is een handige manier om productief te blijven en toegang te hebben tot essentiële tools voor uw werk of persoonlijke projecten.

Deze tekst is gegenereerd met Microsoft Copilot, om u te laten zien wat de mogelijkheden hiervan zijn!

Neem contact met ons op voor meer informatie over Microsoft 365 Personal of het bestellen en installeren van dit pakket op uw computer of laptop.