Wat is Microsoft 365 Family?

Microsoft 365 Family biedt krachtige hulpmiddelen om u en het leven van uw gezin te organiseren.
Met het Microsoft 365 Family-abonnement kunt u gezinsagenda’s maken, notities delen met een gezinsnotitieblok op OneDrive en verbinding maken met uw gezin op Microsoft Teams. Daarnaast kunt u de nieuwste en altijd up-to-date versies van Office-software zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access en Publisher installeren op al uw pc’s, Mac’s, Chromebooks, smartphones en tablets. Bovendien hebt u 1 TB aan cloudopslag in OneDrive, zodat u al uw bestanden online kunt opslaan.

Deze tekst is gegenereerd met Microsoft Copilot om u te laten zien wat de mogelijkheden hiervan zijn!

Neem contact met ons op voor meer informatie over Microsoft 365 Family of het bestellen en installeren van Microsoft 365 Family op uw computer of laptop.