Wat is Microsoft 365?

Microsoft 365 is het cloud productiviteits platform van Microsoft dat een breed scala aan tools en services biedt voor verschillende gebruikersbehoeften. We splitsen dit op in de volgende drie varianten:

Microsoft 365 Personal:

• Dit abonnement is bedoeld voor individuele gebruikers.
  • Met dit pakket krijgt u toegang tot de nieuwste productiviteitsapps, zoals: Teams, Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneDrive.
  • U kunt deze apps installeren op uw pc, Mac, tablet en telefoon.
  • Bovendien krijgt u 1 TB aan cloud opslag in OneDrive, en regelmatige updates met exclusieve functies.
  • Meer informatie over Microsoft 365 Personal.

Microsoft 365 Family:

• Dit abonnement is ideaal voor gezinnen en huishoudens.
  • Deze optie biedt dezelfde apps als Personal, maar met het voordeel dat u het kunt delen met maximaal zes gezinsleden.
  • U kunt gezinsagenda’s maken, notities delen via een gezinsnotitieblok op OneDrive en verbinding maken met uw gezin via Microsoft Teams.
  • Meer informatie over Microsoft 365 Family.

Microsoft 365 Business:

• Dit abonnement is gericht op kleine en middelgrote bedrijven.
  • Dit pakket biedt een reeks hulpmiddelen om uw bedrijf te organiseren en te laten groeien.
  • Het omvat apps zoals: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams en OneDrive.
  • U kunt ook beveiligingsfuncties en cloudservices gebruiken om uw bedrijf te beschermen en efficiënter te werken.
  • Meer informatie over Microsoft 365 Business.

Deze tekst is gegenereerd met Microsoft Copilot, om u te laten zien wat de mogelijkheden hiervan zijn!

Prijzen

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie over Microsoft 365, het bestellen en/of implementeren van Microsoft 365 Business binnen uw organisatie of het bestellen en installeren van Microsoft 365 Personal of Family op uw computer of laptop.