Wat kan ik met mijn Microsoft 365 Business Basic-account?

Met een Microsoft 365 Business Basic-account heeft u toegang tot verschillende tools en services die u kunnen helpen bij uw dagelijkse werkzaamheden. Hier zijn enkele belangrijke functies die u kunt gebruiken:

  1. Outlook: Met Outlook kunt u e-mails verzenden en ontvangen, uw agenda beheren, vergaderingen plannen en contacten bijhouden. Het is een handige tool voor communicatie en planning.
  2. OneDrive: OneDrive is een cloudopslagservice waarmee u bestanden kunt opslaan, delen en synchroniseren tussen apparaten. U kunt uw bestanden veilig bewaren en er altijd bij, zelfs als u niet op kantoor bent.
  3. SharePoint: SharePoint is een samenwerkingsplatform waarmee u documenten kunt delen, teamwebsites kunt maken en samen kunt werken aan projecten. Het is ideaal voor teams die gezamenlijk aan documenten moeten werken.
  4. Teams: Microsoft Teams is een chat- en samenwerkingstool waarmee u met collega’s kunt chatten, vergaderingen kunt houden, bestanden kunt delen en samenwerken aan projecten. Het is een geweldige manier om verbonden te blijven met uw team, vooral als u op afstand werkt.
  5. Word, Excel en PowerPoint: Met deze bekende Office-toepassingen kunt u documenten maken, spreadsheets bijhouden en presentaties ontwerpen. Ze zijn essentieel voor productiviteit en samenwerking.
  6. Beveiliging en compliance: Microsoft 365 Business Basic biedt ook beveiligingsfuncties zoals geavanceerde bescherming tegen malware en phishing-aanvallen, evenals nalevingsmogelijkheden om te voldoen aan regelgeving en beleid.

Zorg ervoor dat u uw account goed configureert en vertrouwd raakt met de beschikbare tools.

Deze tekst is gegenereerd met Microsoft Copilot, om u te laten zien wat de mogelijkheden hiervan zijn!

Vragen?

Neem dan contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *